3D Visualisaties voor de vastgoedsector:
Dankzij overtuigende 3D beelden krijgen potentiƫle kopers nog voor de realisatie van een gebouw een realistisch beeld van de architectuur. Een aantal voorbeelden van het soort beelden dat we maken voor projectontwikkelaars:


-Exterieur beelden: Op basis van de bouwplannen wordt een gedetailleerde weergave gemaakt van het gebouw, inclusief de specifieke materialen (tot op de exacte steensoort of houtsoort toe) en met de correcte lichtinval. Indien mogelijk wordt dit beeld door middel van een fotomontage in de omgeving geplaatst.-Interieur beelden: 3D beelden van het interieur laten u toe de mogelijkheden te illustreren van een bepaald type-appartement, zodat kopers op een eenvoudige wijze de schaal kunnen inschatten en een beter beeld krijgen van de ruimte en de stijl van het project.3D Visualisaties voor architecten:


-Exterieur/interieur beelden van een project, zowel voor private woningbouw voor de voorstelling aan de bouwheer, als voor grootschalige projecten (groepswoningbouw, culturele instellingen, …). Dezelfde mogelijkheden als bij de visualisaties voor de vastgoedsector.


-Wedstrijdbeelden: Een inzending voor een architectuurwedstrijd staat of valt met de grafische weergave van het ontwerp. Op basis van plannen, schetsen of briefing van de architect kan een heldere 3D voorstelling gemaakt worden, die het project leesbaar maakt en de juiste sfeer oproept.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.